luni, 8 iulie 2013

Lecţie de agramatică: O vacă — două văşi

Vaca răgea la propria reflecţie din apa tulbure a bîltoacei. Reflecţia o privea cu ochii plini de durere și disperare. Vaca pe nume Valiușa încerca să-și amintească cum a ajuns sa fie adăpata din mizeria de pe străzi.

Ea provinea dintr-o familie simplă de vite muncitoare și maximum la ce putea visa la momentul absolvirii gimnaziului era un iphone de ultimă generație. Colega Valiușăi, Simona, i-a explicat că pentru a obține tot ce-și dorește în viață, este necesar doar de a întîlni un buhai cumsecade. Ea niciodată nu va avea nevoie să-şi facă griji, pentru că buhaiul îi va oferi totul, din simplu motiv, că Valiușa-i vacă.

Buhaiu Senea a zărit-o pe Valiușa la discotecă, în moment ce ea își legăna incet sînii. El s-a apropiat și a învitat-o la dans, dupa ce a servit-o cu 3 shot-uri de tequilla. Cînd Senea a spus că este invitat la o zi de naștere și că Valiușa poate să-l însoțească, ea era deja destul de amețită ca să fie de acord. În apartamentul luxos, doi buhai i-au intalnit spunand: “Și-i haroșaia tiolca asta!”.

Prima doză de cox din viața Valiușăi a doborît-o imediat. Ca prin ceață și amețeli Valiușa își amintea cum era violată dur de 3 buhai de rasă. Cînd și-a revenit, Senea i-a explicat că nu merită să apeleze la poliție, pentru că pașaportul ei demult era transmis la niște buhai serioși, și pentru a-l obține înapoi ea va fi nevoită să se prostituieze. Valiușa lucra din greu și trecuse prin mulți buhai groaznici, pentru a-și obține actele. Într-un final ea și-a dat seama, că nu poate scapa din această capcană. Într-o dimineață ea a reușit să evadeze.

Fără acte, drogată și cu ștrampii rupți în fund, ea stătea crăcănată cu fața la pămînt, încercînd să bea apă din băltoacă. A întins limba și a simțit gustul apei care era dulce ca laptele mamei.
Valiușa răgea de plăcere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu